enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0102
EURO
42,0329
ALTIN
3.739,93
BIST
9.339,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
13°C
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Az Bulutlu
15°C

Yenişehir’de bayram denetimi

Yenişehir’de bayram denetimi
A+
A-

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenilir gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla Kurban Bayramı öncesi, market, kasap, pastane ve tatlı üreten işyerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Kurban Bayramı öncesi satışı yüksek olan ürünlere yönelik denetimlerini sıklaştıran Yenişehir Belediyesi Zabıta ekipleri, özellikle market, kasap, pastane ve tatlı üreten işyerlerini denetlerken bayramlarda çocuk ve gençlerin yaralanmasına neden olan maytap, çatapat gibi patlayıcı ve parlayıcı maddeler ile boncuk atan oyuncak silahların satışını yapan iş yerlerine de uyarılarda bulundu.

İMALATHANELER DENETLENİYOR

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile rutin bir şekilde sürdürülen denetimlerini Kurban Bayramı nedeniyle sıklaştıran Yenişehir Belediyesi zabıta  ekipleri, marketlerde daha çok şekerleme ürünleri ile et ve et ürünlerinin reyonlarında denetimlerini yoğunlaştırarak Kurban Bayramı’nda satış popülasyonu fazla olan tatlı ürünlerine de yönelik denetimlerini artırdı.

Yenişehir Belediyesi Zabıta ekipleri tatlı  imalathanelerde tatlıların üretim aşaması, çalışanların maske, kılık kıyafeti, deponun hijyenik durumu, depoda bulunan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri ve tatlıda kullanılan ürünler sıkı bir şekilde kontrol edildi. Bulunan eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında işyeri yetkilileri uyarıldı.

VATANDAŞLAR TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER KONUSUNDA UYARILDI

Öte yandan Zabıta ekipleri, vatandaşları bayram öncesi satışı yüksek olan et ve et ürünleri, şekerleme ile tatlı alımı konusunda uyardı. Bu tür ürünleri bildikleri, güvendikleri yerlerden almalarını ve ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederek alışveriş yapmalarını önerdi.

Yorumlar

  1. Naglwo dedi ki:

    buy zovirax tablets – buy generic crestor over the counter rosuvastatin 10mg brand

Yenişehir’de bayram denetimi

Yenişehir’de bayram denetimi
14.07.2021
1.263
A+
A-
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.