Diyarbakır’da telefonda kız meselesi yüzünden tartıştığı kiÅŸinin silahlı saldırısında, bir arkadaşıyla birlikte yaralanan Yakup Bayar, tedaviye alındığı hastanede yaÅŸamını yitirdi.
Olay, dün gece merkez Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol üzerinde meydana geldi. Yakup Bayar ile ismi açıklanmayan bir kiÅŸi, kız meselesi yüzünden telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından otomobiline binen bu kiÅŸi, Yakup Bayar’ın bulunduÄŸu yere gelerek tabanca ve pompalı tüfekle ateÅŸ açtı. Şüpheli, otomobille uzaklaşırken saçma ve kurÅŸunların isabet ettiÄŸi Yakup Bayar ile bir kiÅŸi yaralandı.
Olayın ardından bölgeye polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gazi YaÅŸargil EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yakup Bayar, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Polis, olayın ardından kimliğini belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.