enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1819
EURO
37,1688
ALTIN
2.986,72
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
18°C
Diyarbakır
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Açık
21°C
DİYARBAKIR HABERİ
Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 3. Dönem Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 191 milyar TL’lik yatırım bütçesi değerlendirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorluoğlu, toplam 760 projede 191 milyar lirayı aşan bir yatırım bütçesi olduğunu ve bu bütçenin yüzde 55’ine yakın bir kısmının harcandığını belirtti. İl genelinde devam eden projelerin durumunun, yatırım...
18.10.2024
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından Koç-Yönder işbirliğiyle düzenlenen “Zengin Deneyim ve Kültür Birikiminin İş Dünyası ile Paylaşımı” semineri, iş dünyasında önemli bir bilgilendirme fırsatı sundu. DİYARBAKIR GAZETE- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Koç – Yönder işbirliğiyle “Zengin Deneyim ve Kültür Birikiminin İş Dünyası ile Paylaşımı” konulu...
18.10.2024
Diyarbakır Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin “Kadrajımda Engel Yok” projesi, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi’nde Türkiye 3.’sü seçildi. Kültür, Sanat ve Spor kategorisinde ödüllendirilen proje, görme engelli bireylerin hayal dünyasını sanatla görünür kılmayı ve toplumsal empatiyi artırmayı hedefliyor. DİYARBAKIR...
18.10.2024
Kayapınar Belediyesi Kadın Müdürlüğü ile Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi ortak çalışmasıyla Karayakup Köyü’nde kadınlara dönük meme kanseri farkındalık ayı nedeniyle seminer verildi. DİYARBAKIR GAZETE- Meme kanseri farkındalık ayı nedeniyle Kayapınar Belediyesi Kadın Müdürlüğü ile Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi ortak çalışmasıyla Karayakup Köyü’nde...
18.10.2024

Katili açıkladı;  “Ondan başkası değildir”

Katili açıkladı;  “Ondan başkası değildir”
REKLAM ALANI

Cansız bedeni dere yatağında bulunduktan sonra, aile üyelerinin ifadeleriyle arapsaçına dönen Narin soruşturması sürüyor. Baba Arif Güran, katilin kim olduğunu açıkladı. Babanın açıklamalarının da hedef saptırıp saptırmadığı merak konusu oldu.

DİYARBAKIR GAZETE- Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin soruşturmasına kilitledi. Katilin kim olduğu hala netleşmedi.

21 Ağustos’ta Bağlar’da işlenen cinayetten 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin’in cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, acılı baba Arif Güran’dan dikkat çekici açıklamalar geldi. Özellikle ‘kırmızı araba’ detayına vurgu yapan Güran, şüphelendiği ismi açıkladı.

“KÖYDE HERKES KÖR OLDU”

Narin Güran’ın kaybolduğu günle ilgili konuşan baba Arif Güran, “Bir köyün içinde dağılmış durumda, kimse görmüyor. Herkes kör olmuş, kimse duymuyor” diyerek köydeki suskunluğa tepki gösterdi.

“AİLEM CEZAEVİNDE, ZİYARET ETMEDİM”

Aile üyelerinin tutuklanması hakkında konuşan Arif Güran, “Devlet 12 kişi ailemden gözaltına alındı. Karım, abim, oğlum, yengem… Varsa bir suçları devlet cezasını verecek. Ben hiçbirinin yanına gitmemişim” diye ekledi.

‘KIRMIZI ARABA’ DETAYI

Narin cinayetinde tutuklanan Nevzat Bahtiyar’a itirafçı denilmesinin canını yaktığını ve içini acıttığını belirten baba Güran, ‘kırmızı araba detayına dikkat çekti.

“O GÜN KÖYDE DEĞİLDİ”

Güran, “Nevzat’ın arabası kapısının önünde değildi. Normalde o arabayı oğlu kullanıyor. Bunu niye söylemiyorlar. Bu araba nasıl Nevzat’a geldi. Kim getirdi? O gün o kırmızı araba köyde değildi.” diye konuştu.

“BANA SORARSANIZ KATİL O”

Katil zanlısı olarak Nevzat’tan şüphelendiğini söyleyen Güran, “O adam her akşam gelip yanımda oturuyor, o adam canidir. Ha yapan ha saklayan… Bana sorarsanız ondan başkası değildir.” dedi.

“NARİN’İ AVLUDAN ARABAYA KOYDU”

Güran, sözlerini şöyle sürdürdü; “O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil. Soruşturma var, devletin elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar”

“BUNUN NERESİ İTİRAFÇI”

Tutuklu Nevzat Bahtiyar’ın ifadelerine değinen baba Arif Güran, “Çelişkileri ortada, fakir rolü oynuyor. Bu insan canidir, bu insan her akşam yanıma geliyor çay içiyoruz, namaz kılıyoruz eğer o kadar kalbinde bir şey varsa bana derdi. Bir de itirafçı diyorlar, Allah’tan korkmuyor musunuz? Tüm televizyonlarda itirafçı diyor, kızım bulunduktan sonra o vahşi yakalandı, o kaçtığı için devlet boğazından tuttu. Neresi bunun itirafçı?” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Jojobet - Vbet para çekme