Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) ve Jiber Fabrikası’nın ev sahipliğinde, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde iftar programı düzenlendi. Program büyük ilgi gördü.
DİYARBAKIR GAZETE- Güneydoğu Tekstil ve Sanayi İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) tarafından iftar programı düzenlendi. Diyarbakır Tekstil Kenti’nde faaliyet gösteren Jiber Tekstil’de gerçekleşen iftar programına, Vali Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcıları Ömer Coşkun, Fatih Ayaz, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Güneydoğu Tekstil ve Sanayi İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) Yönetim kurulu üyesi Sezai Ayaz, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Yönetim kurulu üyesi Şehmus Ayhan, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir çok sayıda tekstil sektörü temsilcisi katıldı.
Programda iş dünyasının sorunları, yatırım fırsatları ve Diyarbakır’ın ekonomik gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Zorluoğlu, iş insanlarıyla sohbet ederek Diyarbakır’ın sanayi ve ticaret alanındaki potansiyeline vurgu yaptı.
GÜNTİAD Başkanı Sezai Ayas da, iftar yemeğine katılan başta İl Valisi Murat Zorluoğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.
İftar programı, iş dünyasının temsilcilerinin bir araya gelerek dayanışma içinde olmasına katkı sağlarken, kent ekonomisinin gelişimi için iş birliği mesajları verildi.