enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,9678
EURO
41,6771
ALTIN
3.765,26
BIST
9.275,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
15°C

Eker: “AK Parti ülkenin en büyük gençlik hareketidir”

Eker: “AK Parti ülkenin en büyük gençlik hareketidir”
A+
A-

Eski Bakan ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Bismil’de Ak parti Bismil İlçe teşkilatı ziyaretinden sonra, Bismil Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Eker, ardından Yukarı Salat Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Eker akşam ise, Bismil Millet bahçesinde Bismil Gençlik buluşmasında gençlerle bir araya geldi.

Gençlik buluşmasına Eker’in yanı sıra AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu, AK Parti Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bismil Ak parti ilçe Başkanı Veysel Yağmur, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Bismil’in genel gündemleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Eker, AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olduğunu anımsatarak, “Diyarbakır’daki huzur, en büyük zenginliğimizdir” dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ise, seçime doğru çalışmalara hız verdiklerini ve birçok projelerini tamamladıklarını söyledi.

Aydın, “AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak tüm yönetimlerimiz, milletvekillerimiz ve MKYK üyelerimiz ile birlikte 18 Haziran 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçime kalan 10 aylık kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve bu doğrultuda Temmuz ayı içerisinde mahalle mahalle 2023’e programımızı tamamladık” diye konuştu.

Başkan Aydın, “Öte yandan yaz dönemi İlçe Danışma Meclislerimizi bugün Bismil ilçemizdeyiz. Yarın da İl Danışma Meclisimizi icra edeceğiz. İnanıyoruz ki, bu teşkilat birlikteliğimiz içerisinde yapacağımız çalışmalarımızın neticesinde, AK Parti Diyarbakır’da çok güzel noktalara ulaşacaktır. Artık her tarafı huzur kokan Diyarbakır’ımızdaki vatandaşlarımız, oluşan bu huzur ortamını koruyacak ve gözü gibi muhafaza edecektir. Diye konuştu.

Ak parti Bismil ilçe Başkanı Veysel Yağmur de, İlçe teşkilatının bir bütün halinde, Bismil’in her bir köşesinde var olmaya, İlçe merkez mahallelerinde ve köylerde sahada hemşerileriyle buluşmaya, onların sorunlarını ve taleplerini almaya ve bunları çözmeye yönelik çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Buluşma gençlerin talep ve önerileri ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.