enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0006
EURO
41,9192
ALTIN
3.674,85
BIST
9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Az Bulutlu
16°C

Ak Kadınlara bağımlılıkla mücadele anlatıldı

Ak Kadınlara bağımlılıkla mücadele anlatıldı

AK Parti Genel Merkez AR-GE başkanlığının 81 İl’de başlattığı Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi, bugün Diyarbakır’da başladı. AK Parti Diyarbakır il binası konferans salonunda gerçekleşen ve Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger’in yaptığı sunumda “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Çalışmaları, Tütün ve Madde Bağımlılığı Modülleri anlatıldı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE başkanlığının 81 İl’de başlattığı Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi, Diyarbakır’da başladı.

AK Parti Diyarbakır il binası konferans salonunda gerçekleşen ve Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger’in yaptığı sunumda “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Çalışmaları, Tütün ve Madde Bağımlılığı Modülleri hakkında bilgi verildi.

KAYA: “TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINLARDIR”

Öger’in sunumundan önce kısa bir açılış konuşması yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, Partilerinin Genel Merkez AR-GE başkanlığının 81 İl’de başlatmış olduğu Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitiminin bugün Diyarbakır’da start aldığını hatırlatarak, “Toplumun Temel taşı Kadınlar’dır.

Hep birlikte el ele verip bağımlılıkla mücadele edip kadınlarımızı ve çocuklarımızı topluma kazandırıp hayırlı bir nesil yetiştireceğiz. Diyarbakır il kadın kolları olarak il ve ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitim ile Diyarbakır’da en az 2.500 kadınımıza ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ÖGER: “EBEVEYNLER ÖZELLİKLE SİGARA KONUSUNDA HASSAS OLMALI”

Kaya’nın açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan Yeşil Yıldız Bağımlılıkla Mücadele Derneği Genel Başkanı Yahya Öger, ebeveynlerin özellikle sigara konusunda hassas olması gerektiğini sigara içilen evlerde çocukların da sigara kullanma olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

Bağımlılığa bulaşanın tedavisinin zor olduğunu ama imkansız olmadığına değinen Öger, “Ama en önemlisi bağımlılık yapıcı maddeleri kullanmaktır. Aileler bu anlamda gençlerle konuşmalı, kaliteli zaman ayırmalı, problemlerini çözme noktasında olumlu örnek teşkil etmeli, stres ve sıkıntı ile baş etme yollarını göstermelidirler” dedi.

Program soru cevap kısmıyla son buldu.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.