enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0145
EURO
38,0377
ALTIN
2.833,00
BIST
9.946,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
26°C
Diyarbakır
26°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
26°C
Cumartesi Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
DİYARBAKIR HABERİ
Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi, yeni eğitim öğretim yılına temizlik sorunlarıyla başladıklarını belirterek yarın İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kitlesel bir basın açıklaması düzenliyor. DİYARBAKIR GAZETE Eğitim-Sen Diyarbakır Şubesi, yeni eğitim öğretim yılına başlarken okullardaki temizlik sorununa dikkat çekti. Şube tarafından yapılan açıklamada, İşgücü Uyum Programı (İUP) çerçevesinde yalnızca belirli günlerde güvencesiz...
19.09.2024
Hayata Destek Derneği, Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline çocuk koruma ve istismarı konularında eğitim verdi. DİYARBAKIR GAZETE-  Hayata Destek Derneği’nden Sosyal Hizmet Uzmanı Lokman Amaç tarafından Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı personele yönelik bir eğitim programı düzenlendi. Eğitimde, “Çocuk kimdir?”, “Çocuk istismarı ve türleri nelerdir?”, “Çocuk koruma” ve “Çocuk katılımı...
19.09.2024
SES Diyarbakır Şubesi, Bağlar ilçe sağlık müdürlüğü personelinin tütün denetimi sırasında darp edildiğini duyurdu. Saldırıyı kınayan sendika, sağlık çalışanlarının güvenliğinin sağlanması için yetkililerin harekete geçmesi gerektiği belirtti. DİYARBAKIR GAZETE- SES Diyarbakır Şubesi, Bağlar ilçe sağlık müdürlüğünde görevli çalışanlarının çapraz tütün denetimi sırasında darp edildiğini bildirdi. Olayın, denetim sırasında yaşanan gerginlik...
19.09.2024
Klinik Psikolog Dr. Yunus Ayyıldız, kış mevsiminin ruh sağlığını nasıl etkilediğini ve mevsimsel duygu değişikliklerinden korunmak için neler yapılabileceğini açıkladı. Dr. Ayyıldız, özellikle kış depresyonu ve mevsimsel duygu durum bozukluklarına karşı önerilerde bulundu. DİYARBAKIR GAZETE- Klinik Psikolog Dr. Yunus Ayyıldız, kış mevsiminin ruh sağlığı üzerindeki etkilerine dair bilgiler verdi. Güneş...
19.09.2024

Narin Cinayetinde sır perdesi aralandı

Narin Cinayetinde sır perdesi aralandı
REKLAM ALANI

Narin Güran cinayeti son dakika gelişmesi. Adım adım sona yaklaşılıyor, Narin’in öldürülmesinden sonra Kayıp 18 dakikanın sırrı çözüldü.

DİYARBAKIR GAZETE– 21 Ağustos günü Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Gürhan arama çalışmalarının 19. Gününde ölü olarak bulunmuştu. Narin’in kaybolma süreci güvenlik kameralarından takip edilmişti. Ardından itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın cesedi dereye götürme saati de bulundu. Ancak bu arada 18 dakikalık bir kayıp süre vardı. JASAT ekipleri o 18 dakikanın sırrını çözdü.

SORUŞTURMA HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Narin Güran cinayetinde soruşturma her geçen gün büyüyor. Narin’in yengesi Hediye Güran’ın da tutuklanması ile birlikte toplam tutuklu sayısı 12’ye yükseldi. Cinayetin aydınlanması için özel ekipler kurulurken kolluk kuvvetleri de son sürat çalışıyor. Narin’in kaybolduğu gün 18 dakikalık bir sır süre bulunuyordu. Bu süre HTS kayıtları, kolluk ihbar evrakı, yer gösterme tutanakları ile çözüldü.

18 DAKİKALIK SIR PERDESİ ARALANDI

Narin Güran son olarak okulun kamera kayıtlarına yansımış ve saat 15.15’te görüntülenmişti. Burada arkadaşlarından ayrılan Narin Daha sonra da bir daha görülmedi. Verdiği ifadede itirafçı olan ve Narin’in cesedini gömdüğünü söyleyen Nevzat Bahtiyar cesedi amca Salim Güran’dan almış ve 7 dakikalık mesafede bulunan bir dereye götürmüştü. Yine kamera kayıtlarından Nevzat’ın aracı saat 15.40’tan 16.30’a kadar 50 dakika boyunca dere kenarında sabit duruyor. Narin’in öldürülmesi ile cesedinin teslim alınması arasında geçen 18 dakika içinde ne olduğu merak ediliyordu.

Özel ekipler bu 18 dakikalık sürenin sırrını çözebilmek için Nevzat Bahtiyar’ın itirafları, Olay yeri inceleme tutanakları bölgeyi gören askeri üst bölgesine ait kamera kayıtları ve Tanık ifadeleri ile yola çıktı. Bunun üzerine ise Nevzat’ın Salim’den cesedi aldıktan sonra hemen dere yatağına götürmediği tespit edildi. Amcanın dereyi işaret ettiği ve bunun üzerine Narin’in cesedinin battaniyeden çıkarılarak bir çuvala yerleştirildiği sonrasında ise aracın arka koltuk önündeki ayar paspasının üzerine bırakıldığı tespit edildi.

BAŞKA BİR YÖNE GİTMİŞ!

Salim Güran’dan cesedi alan Nevzat Bahtiyar, Dere yatağına cesedi bırakmak için gittiği sırada araçla hareket halindeyken yön değiştiriyor. Dere yatağının Kuzeybatı istikametinde yaralanan dubleks villa inşaatlarına doğru ilerliyor. Bir süre araçla ceset aracın içindeyken dolaşan Nevzat Bahtiyar, pişman olduğunu söylüyor ancak buna rağmen jandarmaya haber vermeyerek bir an önce cesetten kurtulmak istiyor. Nevzat Bahtiyar daha sonra yine dere yatağına geliyor ve burada suyun içine cesedi gizliyor.

Nevzat Bahtiyar’ın küçük kızın kaybolduğu saat ile Dere yatağı kenarındaki aracının park halinde çekilen görüntüleri arasındaki Kayıp 18 dakikada villa istikametinde bir süre cesetle birlikte dolaştığı tespit edildi.

BİYOLOJİK KARDEŞTEN DAHA YAKIN OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Diğer yandan Nevzat ve Salim ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Gözaltına alınarak sorgulanan 26 şüphelinin tamamı Nevzat ve Salim’in çok yakın olduklarını hatta biyolojik kardeşten daha öte olduklarını söyledi. İkili arasında aşırı samimi bir yakın dostluk olduğunu belirten aile üyeleri beraber yemeklere gidildiğini, il dışına birlikte çıktıklarına, sürekli birlikte vakit geçirdiklerini öne sürdü. Bu nedenle de 8 yaşındaki Narin’in cesedinin neden Nevzat tarafından yok edildiği de anlaşılmış oldu. Jandarma fezlekesinde Salim’in Nevzat’a aşırı güven duyduğu da yer aldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Jojobet - Vbet para çekme