enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,0006
EURO
41,9192
ALTIN
3.674,85
BIST
9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Az Bulutlu
16°C

Memiş, İşkur İl Müdürüne yüklendi!

Memiş, İşkur İl Müdürüne yüklendi!
19.02.2018
1.229
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Diyarbakır İŞKUR İl Müdürüne yüklendi.

İŞKUR’un işten çıkardığı işçilere yönelik olarak sosyal medya hesabında bir paylaşımında bulunan Memiş, “Sur’un tüm TYP elemanlarının işine dün itibari ile son verdi. Üstelik 2019’un sonuna kadar da ilçeye TYP elamanı vermeme cezası vermiş. İlçede infial yaşanıyor. Okullar personelsiz kaldı. İşler yerde kaldı. Aynı sorun Kayapınar İlçesinde de geçerli. Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi?” diye sordu.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, İŞKUR’un işten çıkardığı işçilere yönelik olarak sosyal medya hesabında bir paylaşımında bulundu. Memiş, İŞKUR Diyarbakır İl Müdürü İŞKUR İl Müdürü İsmail Koç’a yönelik “Zat” ifadesini kullanırken, “Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi?” diye sordu.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş’in konuyla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar şöyle;

“ İş-Kur abuk sabuk işler yapmaya başladı ve üç yıl öncesine ait bir soruşturmaya istinaden (Sur’da terör olaylarının yaşandığı dönem) ve ayrıca soruşturma ile ilgili olarak ilgililer uyarılmadan, ilgililerin bilgisine başvurulmadan böyle bir işlem gerçekleştiriliyor ve üç yıl sonra bildiriliyor, tam da seçim yılına denk getiriliyor. Sur’un tüm TYP elemanlarının işine dün itibari ile son verdi. Üstelik 2019’un sonuna kadar da ilçeye TYP elamanı vermeme cezası vermiş. İlçede infial yaşanıyor. Okullar personelsiz kaldı. İşler yerde kaldı. Aynı sorun Kayapınar İlçesinde de geçerli. Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi? Okullarımız ve dolayısıyla öğrencilerimiz neden cezalandırılıyor? Cevap bekliyoruz.” (Tigris Haber Gazetesi)

Yorumlar

  1. Dbphyz dedi ki:

    buy zovirax online cheap – allopurinol buy online order rosuvastatin 10mg without prescription