Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. Denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.
DİYARBAKIR GAZETE- Ramazan Bayramı öncesi Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yurttaşların güvenli ve sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri denetimlerde fırın, kasap, tatlıcı, market ve benzeri işletmelerde fiyat, temizlik, gramaj, gıdalarda son kullanma tarihi ve işletme yeterliliği gibi eksiklikleri denetledi.
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sık ve aralıksız denetimlerde kayda değer ve insan sağlığı açısından olumsuzluk tespit edilmedi. Bazı iş yerleri için uyarılar yapıldı. Denetimlerimiz aynı kararlılıkla devam edecektir” denildi.