enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,9800
EURO
41,8631
ALTIN
3.641,59
BIST
9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
11°C
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
7°C
Cuma Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C

Gelecek Parti İl Başkanı Altaç’tan Bahçeliye yanıt!

Gelecek Parti İl Başkanı Altaç’tan Bahçeliye yanıt!
A+
A-

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı avukat Aydın Altaç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Davutoğlu’nun Kurucular Kurulu’nda PKK ilintili insanlar var’ sözlerine yanıt verdi. Altaç, “Bizim farkımızı anlayabilmeleri için geleceği görmeleri gerekir.”

Star TV’den Nazlı Çelik’e açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin isimleri ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi’nin kurucular kurulunda PKK ile bağlantılı kişiler olduğu iddia eden Bahçeli, “Davutoğlu’nun kurucular kurulunda 20-25 kadar Güneydoğu’da siyaset yapan, meslek sahibi olan ve PKK ile ilintili olan insanlar var. Esas sorun bu” ifadelerini kullanmıştı.

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı avukat Aydın Altaç, MHP lideri Bahçeli’nin açıklamalarını değerlendirdi.

 “DÜŞÜNCELERİMİZDE BÖLGE AYRIMI YOK”

“Kem söz sahibine aittir” diyen Altaç, “Bu nedenle açıklamanın cevap verilebilecek bir yanı yoktur. Aksi takdirde kem söze ve söyleyene önem afetmiş olacağız. Ancak açıklamanın dışında olmak üzere Gelecek Partisi Kurucular Kurulunda ülkemizin 7 bölgesinden ve ülkemizdeki tüm etnik ve inanç gruplarından bir araya gelmiş Türkiye’yi ve Türkiye’nin geleceğini düşünen vatansever olduğu kadar insan sever, tüm doğa ve canlıların hakkını ve hukukunu gözeten arkadaşlarımız var. Bizlerin düşüncesinde bölge ayrımı olmadığı gibi kişilerin düşünce, fikir, etnik aidiyeti ve inancına sonsuz saygı vardır. Temel amacımız bahsettiğiniz açıklamada geçen bölgesel, etnik ve inançlar üzerinde siyaset yaparak güç devşirmek isteyenlere, bu yolla iktidarlarını tahkim etmek isteyenlere karşı mücadele ederek Türkiye’yi normalleştirmek ve yurttaşlarımıza hizmet etmektir. Gelecek Partimizin kuruluşundan günümüze yaklaşık 6 ay geçmiş bulunmaktadır. Bu süre zarfında Türkiye’de yaşanan ekonomi, sosyal, siyasal, sağlık, eğitim ve tüm sorunlara akılcı, rasyonel ve genel menfaatleri gözeten anlayışımızı ortaya koyduk. Bu yaklaşım tarzımız yurttaşlarımız tarafından dikkatle takip edilmekte ve kadir görmektedir. Bu durumun farkına varan çevrelerce polemikler üzerinden veya atf-ı cürümlere enerjimizi boşa harcamamız için gayret içerisine girenlerin olduğunu ve son zamanlarda yoğun çaba harcadıklarını biliyoruz. Merak etmesinler bizler yani Gelecek Partisi kadroları düşündüklerinin ve hayal ettiklerinin çok üzerinde bir siyasi anlayış ve ahlaka sahip olup, belirttiğim siyasi anlayış ve ahlakla ülkeyi yönetmeye talibiz. Bizim farkımızı anlayabilmeleri için geleceği görmeleri gerekir” dedi.

Kaynak: Tigris Haber

Yorumlar

  1. Kikezd dedi ki:

    buy motilium tablets – buy tetracycline 250mg sale flexeril 15mg cheap