AK Parti’de 7 Ekim’de yapılacak kongre öncesi kulisler hareketlendi. Diyarbakır’dan siyasiler ve iş insanları Ankara’ya akın etti.
DÄ°YARBAKIR GAZETE– AK Parti 7 Ekim’de Ankara’da kongreye gidecek. Kongre öncesi, hem Ankara’da hem Diyarbakır’da kulisler hareketlendi. 3 gün önce Ä°l BaÅŸkanı Muhammet Åžerif Aydın’ın istifası ile gündeme gelen AK Parti Ä°l BaÅŸkanlığı’ndan onlarca kiÅŸinin Ankara’da olduÄŸu, MKYK’ya girmek için kulis yaptığı belirtildi. AK Parti Kongresi 7 Ekim tarihinde Ankara’da yapılacak
Ä°Åž Ä°NSANLARI DA GÄ°TTÄ°
Diyarbakır’da AK Parti’ye yakın bazı iş insanlarının da, MKYK görüşmeleri için Ankara’da olduğu, görüşmeler yaptığı öğrenildi.
AK PARTÄ° MKYK’DA KÄ°MLER YER ALACAK?
AK Parti’de kongre ve yerel seçim hazırlıkları sürerken, CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın A Takımında kimlerin yer alacağı merak konusu. Kulislere yansıyan bilgilere göre, AK Parti MKYK’ya Diyarbakır’dan en az 2-3 ismin yer alacağı belirtildi.
Öte yandan mevcut MKYK üyeleri Abdurrahman Kurt ile Alaattin Parlak’ın görev alıp almayacakları merak konusu oldu.