enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
37,9605
EURO
41,5996
ALTIN
3.776,25
BIST
9.275,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
13°C
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
15°C

HÜDA PAR’lı Başkan Dinç’ten işyeri yanan esnafa geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR’lı Başkan Dinç’ten işyeri yanan esnafa geçmiş olsun ziyareti
23.06.2022
876
A+
A-

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, Bağlar ilçesinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’nde işyeri yanan işletmeciyi ve işletme çalışanlarını ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Diyarbakır’ın merkeze bağlı Bağlar ilçesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde dün işyeri yanan iş sahibini ve çalışanlarını ziyaret eden Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, ​yanan işyerinde incelemelerde bulunarak işyeri sahiplerine ve çalışanlarına “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Önceki gün Bağlar ilçesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde bir iş yerinde çıkan yangında can kaybı ve yaralanma olmazken iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Yanan işyeri sahibini ve işyeri çalışanlarını ziyaret eden Faruk Dinç, ​incelemelerde bulunarak işyeri sahibine ve çalışanlarına “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

“BİZLERE ZARAR VEREBİLECEK TÜM TEDBİRLERİ ALMAMIZ GEREKİR”

İş yerindeki yangında yaralanmanın ve can kaybının olmamasının kendilerini sevindirdiğini belirten Dinç, ‘‘Dün Gıda Toptancılar Sitesinde işyeri yanan iş sahibi vatandaşımızı ve çalışanlarını ziyaret ettik. İş yerindeki yangında yaralanmanın ve can kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Oluşan maddi hasarın telafisi mümkündür ama can kaybının telafisi imkansızdır. Bizlere zarar verebilecek tüm tedbirleri almamız gerekir. Bu vesileyle tekrar maddi hasardan dolayı mağduriyet yaşayan esnafımıza ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz.’’ dedi.

“İTFAİYENİN MÜDAHELESİ YETERSİZDİR”

İtfaiye ekiplerinin yaptıkları müdahalenin yetersiz olduğunu ifade eden işyeri sahibi Medeni Güngörmez, “Diyarbakır itfaiyesi sadece dışarıdan su vurarak yangını söndürmeye çalışıyor. Sadece dışarıdan müdahaleden başka hiçbir şey yapmadılar. Bu nedenle yangın ikinci kata da sıçradı. Biz baktık yangın 2’nci kata sıçrıyor ve itfaiyenin müdahalesi yetersizdir bizde kendi imkanlarımız ile içeride camları kırarak müdahalede bulunduk. Eğer itfaiye ekipleri profesyonelce bir müdahalede bulunmuş olsaydılar bu ateşi maksimum 15 dakikada söndürecektiler.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Dinç’e, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Akyüz, Mustafa Şenol, Bağlar İlçe Başkanı Orhan Zeren, İl ve ilçe yönetim kurulundan oluşan heyet eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.